Ma-Uri Massage

Kort fortalt om Ma-Uri massage

Ma-Uri massage er en ældgammel massageform introduceret her i landet i 1990 af Hemi Fox, en New Zealandsk shaman. Massagen er en rytmisk helkrops oliemassage og udføres med underarme og albuer i cirklende bevægelser, hvilket giver en utrolig behagelig men samtidig en meget dyb massage. Massagen udføres som en dans til polynesisk eller anden afslappende musik.

Ma-Uri massage er en ældgammel massageform fra Polynesien. En session har en varighed på ca. 1 time og 30 minutter.
Tidsbestilling kan ske på tlf: 71 70 35 94 hos Begitta eller Nichlas.

Ma-uri massage

 • Ma-Uri massage er afspænding
 • Ma-Uri massage er omsorg
 • Ma-Uri massage er berøring
 • Ma-Uri er effektiv muskelmassage

Massagen udføres i rækkefølgen:

 • Nakke, skulder, ryg og balder på én gang
 • Bagsiden af hvert ben
 • Hovedet
 • Hver arm
 • Side og forside
 • Forsiden af hvert ben
 • Afslutning

6

Ma-Uri Massagen er en særdeles effektiv muskelmassage, der efterlader dig dybt afslappet og løftet.

Ved dybere arbejde kan massagen være med til at løsne kropsbundne traumer og blokeringer op, hvis du selv er klar til at åbne op og giver slip.

Hvis du oplever en form for ømhed eller smerte på kroppen, som du ikke vidste at du havde, kan det være der, hvor dine negative oplevelser er lagret. Hvis du selv ønsker det, kan vi måske komme så dybt i massagen at vi når ind til dine skattekamre og fængselsceller. Du ved kun selv, om du har noget der skal bearbejdes, og det er kun dig der bestemmer, om du vil åbne dørene dertil. Massøren kan højst gøre dig opmærksom på, at de er der.

Ma-Uri massagen handler dybest set om at bringe kroppen i harmoni. Er du og din krop parat til at modtage massagen og give slip på de negative suggestioner, da afslappes musklerne og smerten løsnes fra kroppen og bliver dermed fri for blokeringer. Negative suggestioner som f.eks. vrede, angst, sorg, stress osv. kan simpelthen ikke bo i en krop, som er fuldstændig afslappet.


Det vigtigste du kan gøre er, at slappe af og observere, hvad der sker med din krop. Prøv at gøre dig tanketom og giv din krop lov til at reagere og gøre dig opmærksom på, hvis der er noget der skal renses ud:

 • Tillad dig selv at give lyd!
 • Tillad dig selv at vise følelser!

Gennem Ma-Uri massagen aktiveres alle dine bevidsthedsniveauer: De fysiske, psykiske og de spirituelle. Dette medfører, at der bliver adgang til alle dine ressourcer, så det bliver muligt at finde det mod der evt. skal til for at give slip på frygt, fantasi eller andre erindringer, som har begrænset dig indtil nu. Nu bliver der atter en chance for at tage stilling eller blot placere den negative suggestion på lang afstand fra din krop. Det vil give dig en indre ro, balance, ny energi, større livskraft og ikke mindst et bedre helbred.

Rent fysisk bliver der sat kraftigt gang i kroppens blod- og lymfecirkulation. Derved bliver ilt forsyningen til cellerne forøget og de hvide blodlegemers antal stiger kraftigt. Det betyder, at vores immunforsvar styrkes og samtidig sker der en grundig udrensning af affaldsstoffer, giftstoffer og gradvist også tungmetaller. Denne udrensning vil ofte mærkes ved, at næse og øjne begynder at løbe, sveden begynder at pible eller det kan give kortvarig svimmelhed eller hovedpine.

Har du spørgsmål du gerne vil have svar på vedr. massagen da ring eller skriv til os. Vi kan ikke love at vi får læst vores mails hver dag, men vær’ sød og informerer os telefonisk, så vi kan være forberedt. På forhånd tak!